Menu

Informatie
Interviews
Links

Elisabeth Slomp Fenomenen Familieopstellingen Opstellingen & dieren Opstellingen & gezondheid Intuitieve ontwikkeling Innerlijke kind HSP Agenda

 

Contact & Nieuwsbrief

U kunt contact opnemen met Elisabeth Slomp via het contactformulier op deze website als U op de hoogte wilt blijven over de uitzendingen van het radioprogramma Fenomenen en over de cursussen en trainingen. U ontvangt dan maandelijks een digitale nieuwsbrief.

Fenomenen


Fenomenen is een modern, esoterisch radioprogramma dat onderwerpen bespreekt uit het para-normale en grenswetenschappen. Een paar voorbeelden daarvan zijn astrologie, homeopathie en Tibetaanse geneeskunde; thema's met betrekking tot zintuiglijke waarnemingen handelen b.v. over chakra's, aura's, uittredingen en andere dimensies, maar ook moderne onderwerpen als familieopstellingen, de DaVinciCode, de Mayakalender en buitenaards leven worden behandeld.

Fenomenen wordt wekelijks uitgezonden en is via de kabel, de ether en ook via internet te beluisteren. De uitzending duurt een uur en wordt onderbroken door esoterische muziek.

De personen die worden geïnterviewd beschikken over jarenlange ervaring in een eigen praktijk. Het is dan ook bijzonder boeiend in hun ervaringen te mogen delen.

De presentatie en techniek worden gedaan door Elisabeth Slomp.

Voor vragen kunt u zich wenden aan: Fenomenen door een e-mail te sturen.